کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
با این حال، مقاومت کمتری نسبت به لمینت در برابر لکهگیری و فرسایش دارد. ازجمله تفاوت لمینت و کامپوزیت این است که کامپوزیت دندان دوام و طول عمر بسیار کمتری نسبت به لمینت سرامیکی دارد.
در حال حاضر شرکتها و برندهای مختلفی در سراسر دنیا انواع کامپوزیت دندان را تولید و عرضه میکنند.
با این حال باید بدانید که کامپوزیت دندان، یک روش بسیار مقرون به صرفه برای رفع نواقص دندانی است و هزینه اجرای آن بسیار پایینتر از سایر روشهای درمانی نظیر لمینت سرامیک است.
۸ بهمن ۱۴۰۲ ۱۶:۴۳ سلام من میخوام همه ی دندان هامو کامپوزیت کنم برای این کار چند واحد کامپوزیت لازمه؟
این مواد در پروسه درمان، زیر نور قرار میگیرند، و برخورد نور با این مواد باعث میشود که خمیر کامپوزیت سفت و سخت شود.
افرادی که به دلیل عدم رعایت بهداشت دهان و دندان دندانهای شکسته، ترکخورده یا فرسوده دارند و نیاز به ترمیم زیبایی دارند.
در این بخش فقط بدانید که منظور از کامپوزیت ونیر دندان، اتصال لایه هایی بسیار نازک از جنس کامپوزیت به سطح دندان، به منظور زیبایی و یا بازسازی دندان است.
کامپوزیت ها معمولا باعث بوی بد دهان نمی شوند. با این حال، اگر دندان های کامپوزیت شده بهدرستی تمیز و نگهداری نشوند، باکتریهای دهان میتوانند رو و اطراف آنها تجمع کنند و تنفس شما را بد بو کنند.
تنش و استرس: تنشهای روانی و استرس قبل از درمان نیز میتواند احساس درد را تشدید کند. بیماران مضطرب ممکن است حساسیت بیشتری به درد داشته باشند.
در نهایت، انتخاب بین لمینت و کامپوزیت بستگی به نیازهای خاص فرد وضعیت دندانها و توصیه پزشک دندانپزشک خواهد داشت.
مواد کامپوزیتی یک سری مواد خمیری هستند و دندانپزشک یک لایه نازک از آنها را روی دندان بیمار قرار میدهد. همچنین این مواد طیف رنگی وسیعی دارند و از سفیدترین رنگها تا تیرهترین را شامل میشوند و هر فردی متناسب با علاقه و رنگ چهره خود میتواند از این مواد برای رفع مشکلات شرایط کامپوزیت دندان دندانی استفاده کند.
رفع فاصلههای کوچک میان دندان: کامپوزیت میتواند برای ترمیم فاصلههای بین دندانها (دندانهای میانی) استفاده شود.
کامپوزیت یک نوع روکش هست که روی دندان میاد و اگر زیر روکش دندان مشکل داشته باشه بعدا باعث خرابی دندان میشه برای همین حتما قبل از کامپوزیت مشکلات دندان باید رفع بشه
کامپوزیتها یک راهنمای رنگی به همراه خود دارند که دندانپزشک با مراجعه به آن، رنگ مناسب را برای هر فرد انتخاب میکند.